Όροι Χρήσης

Μπορείτε να αλλάξετε ή να επιστρέφετε το προϊόν που επιθυμείτε εντός 14 ημερών από την ημερομηνία που παραλάβατε την παραγγελία σας. Η 1η αλλαγή σε μέγεθος παρέχεται εντελώς δωρεάν (εντός Ελλάδας).

Το www.sofiaubeka.com δεν ευθύνεται για τυχόν τυπογραφικά λάθη σε τιμές, χαρακτηριστικά ή φωτογραφίες και διατηρεί το δικαίωμα αλλαγής τιμών, χωρίς προειδοποίηση και σε κάθε περίπτωση ισχύει η τιμή που αναγράφεται κατά το χρόνο παραγγελίας.

  1. Οι τιμές που αναγράφονται είναι οι τελικές, δηλαδή συμπεριλαμβάνεται και ο Φ.Π. A.
  2. Παραδόσεις παραγγελιών πραγματοποιούνται καθημερινά εκτός Σαββάτου, Κυριακής και αργιών.
  3. To www.sofiaubeka.com διατηρεί το δικαίωμα να μεταβάλλει τις τιμές χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση των πελατών. Σε κάθε περίπτωση ωστόσο, ο πελάτης κατά το χρόνο παραλαβής του προϊόντος που παρήγγειλε θα καταβάλλει, το τίμημα, ΙΟ οποίο αναγραφόταν κατά το χρόνο της παραγγελίας.
  4. Με την ολοκλήρωση της παραγγελίας, ο πελάτης θα λάβει από το www.sofiaubeka.com μέσω email ή/και με τηλέφωνο την επιβεβαίωση της παραγγελίας.
  5. Η παράδοση γίνεται το αργότερο εντός 2-3 εργάσιμων ημερών από την ημέρα της παραγγελίας και εξαρτάται από τη διαθεσιμότητα των προϊόντων και φυσικά από τον τόπο διαμονής του παραλήπτη (δυσπρόσιτες περιοχές – άγονες γραμμές κτλ.).
  6. Η παραλαβή των προϊόντων γίνεται μέσω εταιρειών ταχυμεταφορών.
  7. Τα προϊόντα συσκευάζονται και παραδίδονται στην εταιρεία courier σε άριστη κατάσταση.
  8. Ο πελάτης διατηρεί, το δικαίωμα να επιστρέφει τα προϊόντα που αγόρασε χωρίς υποχρέωση, ανακοίνωσης του λόγου για τον οποίο επιθυμεί την επιστροφή των προϊόντων, εντός τριών (3) ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία παραλαβής. Στην περίπτωση αυτή, επιβαρύνεται με το άμεσο κόστος επιστροφής των προϊόντων. Οι επιστροφές θα γίνονται δεκτές μόνο εφόσον τα προϊόντα που ο πελάτης επιθυμεί να επιστρέφει βρίσκονται στην ίδια ακριβώς κατάσταση στην οποία παρελήφθησαν.
  9. Κάθε προϊόν που θα έχει, υποστεί ζημίες ή του οποίου η συσκευασία θα έχει υποστεί φθορές, δε θα λάβει αποζημίωση. Γενικότερα οποιαδήποτε επιστροφή προϊόντων γίνετε μόνο κατόπιν τηλ. επικοινωνίας ή αποστολής email. Θα επικοινωνήσουμε εμείς με την εταιρεία Courier που συνεργαζόμαστε για να έρθει να παραλάβει από το χώρο σας το προϊόν που επιστρέφετε. Αλλαγές μπορούν να γίνουν δεκτές και στο φυσικό κατάστημα.
  10. Κατά την αποζημίωση, ο πελάτης αποζημιώνεται, ανάλογα με τον τρόπο που πραγματοποιήθηκε η πληρωμή, για παράδειγμα, σε περίπτωση εμβάσματος με αντίστοιχο τραπεζικό έμβασμα σε λογαριασμό που θα υποδειχθεί από τον πελάτη ή με άλλο τρόπο κατόπιν συνεννόησης με τον πελάτη.
  11. Το ηλεκτρονικό κατάστημα λειτουργεί στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.sofiaubeka.com υπό τους όρους και προϋποθέσεις που παρουσιάζονται παραπάνω. Για οποιαδήποτε διαφορά η αντιδικία αρμόδια είναι τα δικαστήρια της Ελληνικής Δικαιοσύνης. Η χρήση του ηλεκτρονικού καταστήματος προϋποθέτει την ανεπιφύλακτη αποδοχή όλων των παραπάνω όρων και προϋποθέσεων. Εάν ο χρήστης διαφωνεί με κάποιους ή όλους τους όρους χρήσης του ηλεκτρονικού καταστήματος, οφείλει να απέχει από τη χρήση του, αλλιώς δηλώνει ότι έχει αποδεχτεί ανεπιφύλακτα, όλους τους όρους και ας προϋποθέσεις λειτουργίας του.

Πληρωμή με Κάρτα

Στην ιστοσελίδα μας μπορείτε να πραγματοποιήσετε αγορές μέσω πιστωτικών, χρεωστικών και προπληρωμένων καρτών των Visa, Mastercard, Maestro, Diners, Discover.

Όλες οι πληρωμές που πραγματοποιούνται με χρήση κάρτας διεκπεραιώνονται μέσω της πλατφόρμας ηλεκτρονικών πληρωμών “Nexi e-Commerce” και χρησιμοποιεί κρυπτογράφηση TLS 1.2 με πρωτόκολλο κρυπτογράφησης 128-bit (Secure Sockets Layer – SSL). Η κρυπτογράφηση είναι ένας τρόπος κωδικοποίησης της πληροφορίας μέχρι αυτή να φτάσει στον ορισμένο αποδέκτη της, ο οποίος θα μπορέσει να την αποκωδικοποιήσει με χρήση του κατάλληλου κλειδιού.